Medlemstidningen ”Nytt om OCD”

Som medlem i förbundet får du ”Nytt om OCD” hemskickad fyra gånger per år. I tidningen kan du ta del av artiklar om OCD och närliggande syndrom, nya forskningsrön, förbundets olika projekt, och mycket annat; det kan vara artiklar skrivna av våra medarbetare, olika experter eller förbundsmedlemmar.

Du kan också läsa om vad som händer i lokalföreningarna och får information om sommarläger och andra viktiga händelser.

Kontakta gärna tidningsredaktionen om du vill medverka i tidningen, eller om du har förslag till artiklar eller synpunkter på tidningen.

Redaktion:
Anna Wahlgren (redaktör) info@ocdforbundet.se


Hur får jag tag i tidningen?
Som medlem kan du få tidningen på två sätt:

• Om du betalar medlemsavgiften 200 kr/år får du ”Nytt om OCD” som papperstidning.

• Om du betalar en lägre medlemsavgift, 150 kr/år, får du tidningen i PDF-format.

Om du vill bli medlem kan du anmäla detta genom att klicka på ”Bli medlem” i menyraden här ovan och fylla i uppgifterna. Du kan också kontakta kansliet på tel, 08-628 30 30 eller genom att maila till info@ocdforbundet.se

Kliniker, bibliotek, skolor och motsvarande har möjlighet att endast prenumerera på tidningen. Kostnaden för en prenumeration är 150 kr/år.

Om du vill prenumerera anmäler du det genom att klicka på ”Bli medlem” i menyraden här ovan och fylla i uppgifterna. Du kan också kontakta kansliet på tel, 08-628 30 30 eller genom att maila till info@ocdforbundet.se